Kurumsal Projeler

Tedx Reset – JUJU

Fikirleri paylaşma ruhuna canı gönülden inanan ve bu ruhu sonuna kadar destekleyen JUJU da 2018 senesinde İstanbul’da düzenlenen Yeniden Yaratmak konulu Tedx Reset etkinliğinde yer aldı.

Tüm katılımcıların çantasına yerleştirilmiş JUJU bileklikler hem salonu renklendirdi, hem de izleyicilerin Tedx ve JUJU hesaplarını etiketleyip bilekliklerini paylaşmaları üzerine sosyal medya etkileşimi artmış oldu.

Borusan Otomotiv – 8 Mart Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günün'nde Borusan Otomotiv tüm kadın çalışanlarına özel olarak tasarlattığı sekiz farklı model JUJU bileklik ve kolye hediye etti. 2022 ve 2023 senelerinde Kadın Dost Markalar Platformu'nda kadın dostu uygulamaları ile ödül almış bir marka olarak bu proje bizim için de çok anlamlı oldu.  

W Otel İstanbul

2019 senesinde W Hotel için, otelin o seneki global mesajı çerçevesinde, bir tarafında W Loves U, diğer tarafında W Hotel logosunun bulunduğu özel tasarım bileklikler altı ay boyunca tüm odalarda W Otel misafirlerini karşıladı.

Tüm Avrupa W Otellerinden de büyük beğeni toplayan bir proje oldu.

“What She Said” Etkinliği

W Istanbul, birbirinden renkli ve farklı etkinliklerle şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. W Istanbul’da gerçekleştirilen “What She Said” etkinliğinde moda, müzik, tasarım, sanat ve teknoloji alanında ilham veren kadınların konuşmacı olarak yer aldıkları paneller dizisinin üçüncüsü düzenlendi. Konuşmacılardan biri JUJU'nun kurucularından Özlem Çöllü idi.

VDF Sigorta Kuruluş Yıldönümü

2022 senesinde VDF sigorta, kendi kuruluş yıldönümü vesilesiyle yine JUJU’ya özel olarak kendi logosu ve kurumsal renkleriyle tasarlattığı bileklikleri tüm çalışanlarına hediye etti.

Harvest Series Etkinlikleri

Hem küresel hem de bireysel düzeyde zihinsel ve bedensel iyileşmeyi hedefleyen ve bir fikir, keşif, müzik ve bağlantı buluşması niteliği taşıyan Harvest Series etkinliklerinin hem Türkiye hem Londra ayağında 2021 senesinden bu yana dünyanın dört bir yanından katılımcıların ve ilham veren konuşmacıların buluştuğu organizasyon için özel tasarlanan bilekliklerimizle biz de etkinliğe renk katmaya devam ediyoruz.

Bebek Otel Özel Üretim Bileklikler

2023’de The Stay Hotel Grubu’nun Bebek Oteli için eğlenceli ve yaratıcı bir çalışma gerçekleştirdik. Bebek haritasının çizili olduğu bilekliklerde Bebek Otel’in yeri bir nokta ile işaretlendi, ve yanında kaybolursanız bilekliğinize bakarak otelinizin yerini bulabilirsiniz gibi esprili bir notla Bebek Otel misafirlerini sene başından beri karşılamaya devam ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü ile Anneler Günü

2023 senesinde Galatasaray Spor Kulübü ile anneler günü için yaptığımız projede, anneler günü pikniğinde altın koleksiyonumuzdan özel anneler günü bileklikleri tasarlandı ve tüm annelere hediye edildi.

Kadın Dostu Farkındalık Ödülleri

Kadın Dostu Farkındalık Ödülleri merasiminde Kadın Dostu Markalar arasında yer alan JUJU olarak, merasime katılan ve ödül alan tüm markalara yine özel olarak tasarlanan JUJU bileklikleri hediye edildi. Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık yapmanın yanı sıra, evden çalışmak isteyen gelir seviyesi düşük ev kadınlarına da istihdam sağlayan projeleri ile basında sıkça gündeme gelen JUJU markası olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinde de gururla yerimizi alıyoruz. 

UCİM Uluslararası Çocuk İstismarı ile Mücadele

UCİM Uluslararası Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile birlikte geliştirdiğimiz bir diğer projede UCİM için JUJU ile tek bilek olarak güçlerimizi birleştirdik. JUJU mağazalarında ve web sitesinde satılan UCİM'in mavi kelebeğini temsilen tasarladığımız mavi UCİM bilekliklerinin tüm gelirini derneğe bağışladığımız bu sosyal sorumluluk çalışmamız halen devam etmektedir.   

MOM Talks Etkinliği

2021 ve 2022 senelerinde Gelecek Annelerden Başlar sloganıyla yola çıkmış olan MOM Talks etkinliğinin 'ilham verenler' oturumuna sponsor olarak yine sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini ekledik.