VDF Sigorta Kuruluş Yıldönümü
2022 senesinde VDF sigorta, kendi kuruluş yıldönümü vesilesiyle yine JUJU’ya özel olarak kendi logosu ve kurumsal renkleriyle tasarlattığı bileklikleri tüm çalışanlarına hediye etti.

Blog

Tedx Reset – JUJU

Fikirleri paylaşma ruhuna canı gönülden inanan ve bu ruhu sonuna kadar destekleyen JUJU da 2018 senesinde İstanbul’da düzenlenen Yeniden Yaratmak konulu Tedx Reset etkinliğinde yer aldı.

Tüm katılımcıların çantasına yerleştirilmiş JUJU bileklikler hem salonu renklendirdi, hem de izleyicilerin Tedx ve JUJU hesaplarını etiketleyip bilekliklerini paylaşmaları üzerine sosyal medya etkileşimi artmış oldu.

Borusan Otomotiv – 8 Mart Kadınlar Günü
8 Mart Dünya Kadınlar Günün'nde Borusan Otomotiv tüm kadın çalışanlarına özel olarak tasarlattığı sekiz farklı model JUJU bileklik ve kolye hediye etti. 2022 ve 2023 senelerinde Kadın Dost Markalar Platformu'nda kadın dostu uygulamaları ile ödül almış bir marka olarak bu proje bizim için de çok anlamlı oldu.  
W Otel İstanbul

2019 senesinde W Hotel için, otelin o seneki global mesajı çerçevesinde, bir tarafında W Loves U, diğer tarafında W Hotel logosunun bulunduğu özel tasarım bileklikler altı ay boyunca tüm odalarda W Otel misafirlerini karşıladı.

Tüm Avrupa W Otellerinden de büyük beğeni toplayan bir proje oldu.